Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAHTA FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET GECESİ DÜZENLEDİ…   
KAHTA FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET GECESİ DÜZENLEDİ…

/images/kahtafe.JPGAdıyaman'ın Kahta ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi olarak hizmet veren ancak geçen yıl Fen Lisesi olan okulun ikinci mezunları için mezuniyet gecesi düzenlendi.

 

Okul Müdürü Ali Old, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı gecede verilen yemek sonrasında öğrenciler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

Programda konuşan Kahta Fen Lisesi Müdürü Ali Old, Anadolu Öğretmen Lisesi olarak ikinci mezunları verdiklerini, okulunun Fen Lisesi statüsüne getirildiğini ve ismi her ne olursa olsun eğitim kalitesinden taviz vermediklerini ifade etti.

 

Okul Müdürü Old, "Öğrencilerimizi en iyi bir şekilde hayata hazırlamak için bütün personelimizle birlikte canla başla çalıştık. Bu sene bütün öğrencilerimiz tercih yapacak olsa en az yüzde 80 civarında öğrencimiz iyi okullara yerleşebilecek durumdalar. Ancak, bir çok öğrencimizin hedefi daha yüksek olduğundan tercih yapmayabilirler. Bizler kalite ve hizmet standartlarını esas alarak, öğrencilerimizin hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz. Bizler öğrencilerimize hakkımızı helal ediyoruz. Onlardan da helallik diliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Veliler adına konuşan Fahrettin çelik ise yaptığı konuşmasında, okulun Adıyaman bölgesinde en iyi okullar arasında bulunduğunu belirterek okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

Çelik, "Dört yıl önce elinden tutup okula getirdiğimiz çocuklarımız, birer genç kız, genç delikanlı olmuşlar. Çocuklarımıza fikren, ruhen ve sosyal olarak en iyi bir şekilde eğitim verildiğini görüyoruz. Dört yıllık bir süreçte ufak tefek hoşumuza gitmeyen durumlar da olabilir ama biz inanıyoruz ki, okulun tek amacı ve hedefi çocuklarımıza iyi bir eğitim vermeleridir. Emeği geçen bütün eğitimci ve yardımcı personele yürekten teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Eğlencenin ardından öğrencilerin cübbe giyerek kep fırlatma etkinliği ile program sona erdi.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 21 May 2015 10:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri