Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI 23 NİSAN'I KÖY ÇOCUKLARI İLE KUTLADI   
SAMSAT KAYMAKAMI 23 NİSAN'I KÖY ÇOCUKLARI İLE KUTLADI

             SAMSAT KAYMAKAMI 23 NİSAN'I KÖY ÇOCUKLARI İLE KUTLADI

            Samsat ilçesinde Kaymakam Mahmut Kaşıkçı beraberinde İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Emniyet Amiri Nadir Arıkan, Malmüdürü Mücahit Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Ali Gezer ile birlikte Taşkuyu Köyüne giderek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldılar.

            Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, koro ve solo olarak söylenen türküler ve öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra Taşkuyu İlköğretim Okulu tiyatro grubunun sahnelediği Egemenlik Güneşi adlı tiyatro, Cimri isimli skeç, ront gösterileri ve anasınıfının oyunlarını izleyen Kaymakam Mahmut Kaşıkçı son derece doğal bir ortamda geçen çocuk bayramının anlamına yakışır bir şekilde kutlandığını belirtti.

            Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklamada “Elbette ki, şehirde okuyan öğrencilerin elindeki imkanlar fazla ama bütün imkanları kullanarak ve iyi bir performans sergileyerek köyde okuyan öğrencilerin yaptıkları bizleri duygulandırdı. Milli duyguları pekiştirici oyunlar akıllarda iz bırakacaktır. Milli egemenlik ruhu ve çocuk bayramının ülkenin en ücra köşesinde bile coşkuyla kutlanması bizleri duygulandırıştır. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

  




Gönderen Editör, Pazartesi, 23 Nisan 2007 12:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri