Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADIYAMAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI   
ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADIYAMAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

           Adıyaman seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla Samsat ilçesine gelen Şanlıurfa Mehmet Kasım Gülpınar, yoğun ilgi ile karşılandı.

 

          Adıyaman Milletvekili Dr. Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Milletvekili Adayı Adnan Boynukara ve bir grup partili ile Samsat ilçesini ziyaret eden Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ı Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem ve çok sayıda partili karşıladı.

 

          Samsat Belediye Başkanlığı ve AK Parti Seçim Bürosunu ziyaret ederek ilgililerden çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan Gülpınar, 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu, bunun için güçleri nispetinde çok yere ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

 

          Gülpınar yaptığı açıklamada; "Bu seçim hem Adıyaman için hem Şanlıurfa için hemde Türkiye için çok önemli. Bizler nerede faydalı olabileceksek oralara yetişmeye çalışıyoruz. Şu anda da Samsat ilçemizdeyiz. Buradaki dostlarımızın desteğini istiyoruz. Belediye Başkanımızdan da sorunları dinledik. Üstümüze düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Şimdiye kadar Adıyaman ile manevi bağımız vardı. Köprümüzün Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılmasıyla bu bağ daha da güçlenecek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsat'ın sorunları ile yakından ilgileneceğiz. Adıyaman milletvekili adaylarını sizlere emanet ediyoruz. İnşallah Adıyaman'da sonuç beşte beş olur. Hep birlikte Adıyaman'ı, Şanlıurfa'ya hizmet ederiz. Hepimiz dava adamlarıyız. Davamızın peşinden aşkla, şevkle koşacağız. Durmak yok, yola devam diyoruz" şeklinde konuştu.

 

          Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise konuşmasında Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Kasım Gülpınar'ı Samsat ilçesinde görmekten mutlu oldukları belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 12 May 2015 12:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri