Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN BAĞARASI KÖYÜNE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR   
SAMSAT'IN BAĞARASI KÖYÜNE PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

          Adıyaman'ın Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Bağarası köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 

          Samsat ilçesinde daha önce yaptırılan yedi köye ilaveten Bağarası köyüne de kilitli parke taşı döşendiği belirtildi.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, kanalizasyonu tamamlanan köylerde kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları yürüttüklerini ve 2015 yılı içerisinde iki köye daha kilitli parke taşı döşeneceğini belirtti.

 

          Yıl sonunda dokuz köy içi yolların kilitli parke taşı ile döşenmiş olacağını ifade eden Kaymakam Atak, kalan köylerin de bir an önce çalışma programına alacaklarını kaydetti.

 

          Bağarası köyüne giderek çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Atak, "Bu yıl en geniş köylerimizden biri olan Taşkuyu ve Bağarası köyüne kilitli parke taşı döşenmesini planladık. Bağarası köyümüzde çalışmalar başladı. Kanalizasyonu geçen yıl yapılan Taşkuyu köyümüzde de önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Yıl sonunda 16 köyümüzün dokuzunda parke çalışmamızı tamamlamış olacağız. Kaynak aktarıldıkça bütün köylerimize kilitli parke taşı döşeyerek, güzel ve temiz bir görünüme kazandırılmasını amaçlıyoruz. İlçemizde yürütülen her çalışmamızda yardım ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Nisan 2015 11:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri