Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAÇIK HAVADA ÖĞRENCİ VE VELİLERİN OKUMA KEYFİ…   
AÇIK HAVADA ÖĞRENCİ VE VELİLERİN OKUMA KEYFİ…

           Adıyaman'ın Samsat ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri velileri ile birlikte okul bahçesinde kitap okudular.

 

          "Erdemli ve Başarılı Birey Projesi" kapsamında velilerini okula davet ettiklerini belirten ve öğrencilerle birlikte açık havada kitap okuduklarını belirten okul müdürü Mehmet Ekinci, öğrencilerin ve velilerin bundan çok keyif aldıklarını, bu uygulama ile okul, aile ve öğrenciler arasındaki diyalogun pekiştiğini söyledi.

 

          Kitap okuma etkinliğine katılan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim seviyesinin kalitesinin yükseltilmesinde önemli bir işlev gören Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında yürütülen etkinliklerin başarılı sonuçlar doğurduğunu belirtti.

 

          Samsat İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünün başlattığı velilerle birlikte açık havada kitap okuma etkinliğinin ise çok ilgi gördüğünü kaydeden Akın, okul idaresi ve duyarlı ailelere teşekkür etti.

 

          Akın, "Samsat ilçesinin eğitim alanında başarı elde etmesi için bütün imkanlarımızı kullanmakta ve değişik düşünce ve fikirlerle bu başarıyı pekiştirmeye çalışmaktayız. TEOG ve diğer sınavlarında başarı çıtamızı yükseltmenin gayreti içerisindeyiz. Erdemli ve başarılı bireylerin yetiştirilmesi geleceğimiz adına yapılabilecek en büyük yatırımdır. Açık alanda veliler ve öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğini hayata geçiren okul idaresi, öğretmenler ve buna katılım sağlayan veliler ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Nisan 2015 09:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri