Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİL TARIM MÜDÜRÜ CAFER KINANÇ "ADIYAMAN'I HAYVANCILIK MERKEZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"   
İL TARIM MÜDÜRÜ CAFER KINANÇ "ADIYAMAN'I HAYVANCILIK MERKEZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

             Samsat ilçesinde yürütülmekte olan Çiftçi Eğitim Merkezini Samsat Belediye Başkan Vekili Mehmet Bilgin, İlçe Milli Eğitim müdürü Osman Aktaş ve İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş ile birlikte ziyaret eden Adıyaman İl Tarım Müdürü Cafer Kınanç Adıyaman’ı hayvancılık merkezi yapmaya çalıştıklarını belertti.

            Samsat Kaymakamlığınca GAP Kırsal kalkınma programı çerçevesinde, AB hibe desteği ile yürütülmekte olan  “Çiftçi Eğitimi ve Hayvancılık İşletme Merkezi – Süt İnekçiliği” projesi kapsamında alınan 100 adet holstein ırkı gebe düvelerin çiftçiler için istihdam yaratacağı gibi bu konuda verilen eğitimle de modern hayvancılığın gelişeceğini belirten Kınanç yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

            “Adıyaman’ın sekiz ayrı biriminde hayvancılık projeleri yapılmıştır. Ancak sadece Samsat ilçesindeki tesis AB hibe desteği ile yapılmıştır. Böylesi güzel bir projeyi ilçe ve ülke ekonomisine kazandırmalarından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemlerde Adıyaman bir hayvancılık merkezi olacaktır. Biz İl Müdürlüğü olarak bu anlamda elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.”




Gönderen Editör, Cuma, 20 Nisan 2007 06:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri