Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇOCUKLARIN ÇEVRE DUYARLILIĞI   
ÇOCUKLARIN ÇEVRE DUYARLILIĞI

          Adıyaman ili Samsat ilçesinde öğrenimlerini sürdüren ilkokul öğrencileri çevre temizliği yaparak, okul bahçelerine ağaç diktiler.

 

          Samsat Merkez İlkokulu öğrencileri,okul müdürü Ramazan Günaydın ve öğretmenleri nezaretinde okul bahçesine atılmış kağıt ve diğer katı atıkları toplayarak uygun bir ortamda imha ettikten sonra, alana çam ağaçları diktiler.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan okul Müdürü Ramazan Günaydın, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak ve diğer büyüklere örnek olabilmek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

          Günaydın, "İçinde bulunduğumuz ve yaşadığımız ortamın temiz olması ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir doğa bırakılması amacıyla hepimizin bir şeyler yapması gerekiyor. Bu bilinci çocuk yaşta aşılamamız gerekiyor. Bu çevre sadece bizlerin değil. Bizden sonraki nesillerin de hakkı var. Kendimize, geçmişimize, bugünümüze ve geleceğimize ihanet etmememiz gerekir.  Çevremiz, yani bizim nefes aldığımız, doğduğumuz, doyduğumuz ve bizi içinde barındıran bu yapıyı koruyabilmek için iyi bir çevre bilinci aşılamalıyız. Bu amaçlarla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin faydalı olduğunu düşünüyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 04 Mart 2015 13:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri