Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT ÜNİVERSİTELİ GENÇ İÇİN MESAJ YAYINLADI   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT ÜNİVERSİTELİ GENÇ İÇİN MESAJ YAYINLADI

        Adıyaman ili Samsat İlçe Belediye Başkanı Yusuf Fırat, evinde ölü bulunan üniversite öğrencisinin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

         Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, evinde ölü bulunan Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Ramazan Fırat'ın öldürülmesi ile ilgili olarak yayınladığı mesajında olaydan derin üzüntü duyduğunu ve faillerinin en ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

          Başkan Fırat, "Üniversite eğitimini gören Kahta Bölükyayla nüfusuna  kayıtlı genç kardeşimiz  Ramazan Fırat’ın vahşice bir cinayete kurban gittiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu acı haber, milletçe hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden Ramazan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve kamuoyuna başsağlığı diliyorum. Yaşanan bu olayı şiddet ve nefretle kınıyorum. Tüm kalbimizle şunu söylemek isteriz ki, her nerede olursa olsun, düşüncesi, inancı, dünya görüşü her ne olursa olusun şiddetin her türlüsünü nefretle kınıyoruz. Bu vahşetin faillerinin bir an önce bulunarak, en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyoruz" dedi.

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 04 Mart 2015 13:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri