Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TAKİ OKULLAR ONARIMDAN GEÇİRİLDİ…   
SAMSAT'TAKİ OKULLAR ONARIMDAN GEÇİRİLDİ…

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan bütün okullar bakım ve onarımdan geçirildi.

 

          Samsat Çok Programlı Lise Pansiyonu onarımı ve bina içinin boyanması, Samsat Merkez Ortaokulu bina içinin boyanması, çok eskimiş kapılarının tamir ettirilmesi, elektrik ve su tesisatındaki aksaklıkların giderilmesi, Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi elektrik tesisatındaki aksaklıkların giderilmesi, Uzuntepe İlk ve Ortaokulu bahçesinde sondaj vurulması, Bağarası İlkokulu demir kapısının değiştirilmesi, Örentaş Ortaokulu Fen Laboratuarı ve bodrum katının onarılarak boyattırılması ile Gölpınar İlkokulu iç ve dışının boyattırılması işlerinin Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapıldığını açıklayan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim görmeleri için bütün imkanların kullanılmakta olduğunu ifade etti.

 

          Bakım, onarım ve boyama işlerinin eğitim öğretimi engellememesi için ağırlıklı olarak yarıyıl tatilinde tamamlandığını kaydeden Kaymakam Atak, binaların fiziki durumlarının iyileştirilmesi çalışmaları ile okullarda daha hijyenik bir ortam oluştuğunu, okulların daha derli toplu bir duruma geldiğini söyledi.

 

          Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Atak, "Yarıyıl tatili boyunca arkadaşlarımız özveri ile çalışarak, eğitim öğretimi aksatmadan bütün okullarımızı elden geçirdiler. Aciliyet arz eden işleri tamamladık. Önümüzdeki zamanlarda yine ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Eğitim bizim önceliklerimiz arasındadır. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi için idare olarak her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bizim tek istediğimiz ise öğrencilerimizin daha çok çalışmasıdır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Şubat 2015 11:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri