Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA KUDUZ VAKASI UYARISI…   
SAMSAT'TA KUDUZ VAKASI UYARISI…

          Samsat ilçesinde bir köpeğin başka bir köpeği ısırarak öldürmesi üzerine harekete geçen İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri kuduz hastalığı tespit ettiler.

          Samsat ilçesi Tepeönü Köyü Muhtarlığının, Samsat İlçe Tarım Müdürlüğüne verdiği bilgi üzerine ölen köpekten alınan numunenin Adana Veteriner Kontrol Enstitü Müdürlüğü'ne gönderildiği, yapılan analiz sonucunda da köpeğin kuduz olduğunun anlaşıldığı bildirildi.

          Samsat Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gültekin Şimşek, kuduz vakasına rastlanılması sonucunda kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapılmasına başlandığını, saldırgan davranışlar gösteren kedi, köpek, tilki gibi hayvanların tespiti durumunda kendilerine bilgi verilmesini istedi.

          Şimşek, "Kedi ve köpeklerde tespit edilen kuduz hastalığı, insan sağlığını da direkt olarak etkilemektedir. Bu konuya hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Bu nedenle saldırgan davranışlar gösteren kedi, köpek, tilki gibi hayvanların tespiti durumunda zaman geçirilmeden müdürlüğümüze bildirilmesi gerekir" dedi.




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Şubat 2015 11:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri