Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ ADAY ADAYI BAZOĞLU HIZ KESMİYOR   
AK PARTİ ADAY ADAYI BAZOĞLU HIZ KESMİYOR

          AK Parti milletvekili aday adayı Op. Dr. Nursel Bazoğlu Öztekin, Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı’nın aday adaylarını tanıtma toplantısına katılarak, partililere hitap etti.

 

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Nursel Bazoğlu Öztekin, Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı’nın aday adaylarını tanıtma toplantısına katılarak partililere hitap etti. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda söz alan Bazoğlu, ülkenin her karışında izi olan AK Parti iktidarının bir neferi olmak için bu yola koyulduğunu ve halkın desteğini istediğini dile getirdi.

 

AK Parti iktidarının 2023 hedeflerini hayata geçirmesi adına 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 25. dönem milletvekili genel seçimlerinin çok önemli olduğunu da hatırlatan Nursel Bazoğlu Öztekin, “AK Parti ile büyük bir değişimin içerisine giren Türkiye’nin birinci sınıf bir dünya ülkesi olması için uzun yıllardır hedeflerinde hazırlıklar yapılan 2023 yılı için, 7 Haziran genel seçimleri çok önemlidir. Bu seçimlerde AK Parti’ye verilecek olan her bir oy, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha da ileriye gitmesi anlamına gelmektedir. Bundan dolayı bizde bu yolda bir neferiz ve siz değerli halkımızdan destek istiyoruz. Her şey Türkiye için, her şey milletimiz için” diye konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 25 Şubat 2015 06:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri