Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERPOLAT ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI!   
POLAT ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI!

           Elazığ Orman Bölge Müdürü iken görevinden istifa eden Ziya Polat Ak Parti il başkanlığına resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

          Ak Parti’ye başvuruda bulunan aday adayları içinde en gözde olan Ziya Polat, yeni Türkiye’nin şekillenmesinde yasama görevi yürütmek ve Adıyaman’a daha iyi hizmet yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.

          Burada memleketimizin, milletimizin hizmetinde olma isteğiyle Milletvekili aday adaylığı için verdiği kararı açıklamaktan ve bunu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Polat,” bu yılın Haziran Ayında yapılacak Genel Seçimler için AK Parti Adıyaman Milletvekili adaylarından biri olmaya aday olduğunu ifade etti. Bu yüzden yürütmekte olduğu Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünden istifa ederek Ak Parti il başkanlığına başvuruda bulunduğunu ifade etti.

          Adıyaman’a ve halkımıza siyaset dışında da hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini sözlerine ekleyen Polat, aziz milletimize, sizlere hizmet etmek için siyasetten başka sahalar da var. Ancak ben siyaseti seçtim. Farklı görev ve konumlarda da bulunsam da yıllardır hep siyasetin içindeyim. Bu yüzden siyasi kadro içinde halkımıza hizmet etmek istiyorum.” dedi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 20 Şubat 2015 11:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri