Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MÜFTÜSÜ GÜLBE, GÖREVE BAŞLADI   
SAMSAT MÜFTÜSÜ GÜLBE, GÖREVE BAŞLADI

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde boş bulunan ilçe müftülüğü kadrosuna Osman Gülbe atandı.

         

          Bolu İli Gerede İlçe Vaizi iken Samsat İlçe Müftülüğüne naklen atanan Osman Gülbe, Samsat ilçesine gelerek görevine başladı.

 

          Samsat ilçe Müftüsü olarak atanan Osman Gülbe, 1982 yılında Mersin’in Mut ilçesi Yapıntı Köyü'nde doğdu. İlkokulu kendi köyünde okudu. Konya/Merkez Fatih Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamladıktan sonra 2002 yılında, Karaman İmam Hatip Lisesi'ni birincilikle bitirdi. 2000 yılında İmam Hatip Liseleri arası düzenlenen hafızlık yarışmalarında İç Anadolu Bölge birincisi ve Türkiye finali dördüncüsü oldu.  

 

          Öğrencilik hayatını başarı ile sürdüren Gülbe, 2002 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı ve 2006 yılında derece ile mezun oldu. Memuriyete 2004 yılında, Konya İli Taşkent İlçesi Balcılar kasabasında İmam- Hatip olarak başladı. 2006-2009 yılları arasında S.Ü. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Tefsir Ana Bilim Dalı’nda “Kuran’ı Kerim’de Düşünmeye Yönelik Kavramlar”  konulu tezini hazırlayarak yüksek lisansını tamamladı.

 

          2007- 2011 yılları arasında Karaman/Merkez Sanayi Camii’nde imam hatip olarak görev yaptı. Daha sonra Bolu İli Gerede İlçe'sine vaiz olarak tayin olan Gülbe, son alarak Samsat İlçe Müftüsü olarak atandı.

 

          Samsat ilçesindeki görevine başlayan Müftü Osman Gülbe, kendisine duyulan sıcak ilgi karşısında mutlu olduğunu, Samsat ilçesine hizmet etmekten büyük onur duyacağını ifade etti.

 

          Müftü Gülbe, "Samsat ilçesinde sıcak bir karşılama ile karşılaştık. İnsanları oldukça misafirperver ve dinlerine diyanetine düşkün insanlar. Kamu kurum ve kuruluşları arasında arasındaki sıcak bağ ve sağlam iletişim işimizi kolaylaştıracaktır. Halkımız ve din görevlilerimizle birlikte el ele vererek güzel projeler yürüteceğimize inanıyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 Ocak 2015 14:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri