Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ATAK;   
SAMSAT KAYMAKAMI ATAK;

          Adıyaman'ın Samsat ilçesi Kaymakamı Kürşad Atak, vatandaş odaklılığı teşvik eden ve benimseyen bir anlayışla hizmet vermeye çalıştıklarını, bunu sağlamak için de vatandaşın taleplerini yerinde dinlediklerini ifade etti.

 

          İlçedeki kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte ilçedeki özellikle kamu hizmetlerine ulaşmada zorluk çeken vatandaşları bizzat evlerinde ziyaret ederek, onların taleplerini, sıkıntılarını ve hatta yönetim ile ilgili olarak düşüncelerini dinlediklerini belirten Kaymakam Atak, vatandaş için yapılan hizmetler için vatandaşın fikrinin alınmasının en doğru yöntem olduğunu ifade etti.

 

          Kovanoluk, Tepeönü, Akdamar ve Doğanca köylerini gezen Kaymakam Atak, yaşlı, hasta ve mağdur kişi ve aileleri ziyaret ederek uzun süre sohbet etti.

 

          Kaymakam Atak, "İyi yönetişimin temelinde, vatandaş odaklı yönetim vardır. Bu nedenle, vatandaşın ihtiyaçlarını sürekli ve tam anlamıyla tespit edebilmek amacıyla, vatandaşlarımızı ziyaret etmekte, onları dinlemekte, projeler konusunda istişarelerde bulunmaktayız. Bunu hizmeti aldıkları kamu kurumlarının amirleri ile birlikte yürütmekteyiz. Kamu yönetiminin temel felsefesini göz ardı etmeden, vatandaşın ortak kamusal ihtiyaçlarını giderirken, onların tatmin olması ve yönetime katkı sunmasını sağlamaya çalışıyoruz. Son olarak Kovanoluk, Tepeönü, Akdamar ve Doğanca köylerimizi kamu kurum amirlerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Hasta ve yaşlı vatandaşlarımız ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Vatandaşlarımız bu uygulamadan oldukça memnun oldular. Bu tür yerel dinamikleri harekete geçirecek, devlet ile halkın birlikte hareket etmesini temin edecek çalışmalarımız devam edecek." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 Ocak 2015 12:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri