Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ERDEMLİ BİREY İÇİN KOLLAR SIVANDI   
SAMSAT'TA ERDEMLİ BİREY İÇİN KOLLAR SIVANDI

          Adıyaman'ın Samsat ilçesi, Yarımbağ köyünde "Erdemli ve Başarılı Birey Projesi" kapsamında çalışmalar başlatıldı.

 

          Samsat İlçesi Yarımbağ İlk ve Ortaokulu tarafından Milli eğitim müdürlüğünün başlattığı "Erdemli ve Başarılı Birey Projesi" kapsamında öğrenci velileri ziyaretleri gerçekleştirilerek birlikte kitap okuma, deneme sınavları yapma, çeşitli geziler ile çeşitli meslek gruplarından bazı kişiler ile öğrencileri buluşturma gibi bir dizi çalışma başlatıldı.

         

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Hanifi Yıldırım Adıyaman'da eğitim alanında hayata geçirdikleri bu projelerle  başarılı çalışmalara imza atıldığını, bu nedenle Yarımbağ köyünde de bu projeyi titizlikle uyguladıklarını belirtti.

 

          Yıldırım, "Bu proje kapsamında okul, aile öğrenci üçgeninde çalışmalar yürütmekteyiz. Aile ziyaretleri gerçekleştirerek ebeveyn ile öğrencinin birlikte kitap okumalarını sağlamakta, bunun yararlarını ebeveynlere anlatmaktayız. Bunun dışında çeşitli meslek gruplarından veya akademik kariyeri olan kişilerden örnek kişileri okulumuza davet ederek onları öğrencilerimizle tanıştırmakta öğrencinin motivasyonunu güçlendirmeye çalışmaktayız. hoşgörü, sevgi, saygı, temizlik, demokrasi, insan hakları ve adalet gibi toplumsal ve kültürel değerleri aşılamaktayız. Çok kısa sürede çalışmaların verimini hissetmekteyiz. Bu tür sosyal faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir" dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 06 Ocak 2015 14:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri