Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEROKUL MÜDÜRLERİ İÇİN TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ…   
OKUL MÜDÜRLERİ İÇİN TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ…

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde göreve başlayan okul müdürleri için yemekli tanışma toplantısı düzenlendi.

 

          Samsat Halk Eğitim müdürlüğüne atanan Fethi Dere, Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Mikail Deniz, Örentaş Ortaokulu Müdürlüğüne atanan Hacı Yusuf Uncu, Taşkuyu Ortaokulu Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Titiz, Yarımbağ İlkokulu Müdürlüğüne atanan Hanifi Yıldırım ve Taşkuyu İlkokulu Müdürlüğüne atanan Hüseyin Tuncer'in diğer okul müdürleri ve kamu kuruluşları amirleri ile tanışmaları için düzenlenen yemekli toplantıya Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile okul müdürleri katıldılar.

 

          Toplantıda bir konuşma yapan Samsat İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Dağ, amaçlarının ilçedeki okul idarecileri ile diğer kamu çalışanlarının iletişim ve istişare içerisinde olmalını sağlamak olduğunu belirtti.

 

          Dağ, "İlçemizde bir çok okul müdürümüzün yerleri değişti veya yenileri atandı. Bu arkadaşlarımızın zaman kaybetmeden hizmetlerine başlayabilmeleri için onları diğer kamu çalışanları ile tanıştırmak istedik. Toplantımıza yüksek bir katılım oldu ve güzel bir kaynaşma oldu. Başta sayın Kaymakamımız olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 06 Ocak 2015 14:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri