Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI GENÇLERE UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VERİLDİ   
SAMSATLI GENÇLERE UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VERİLDİ

            Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ortaöğretim öğrencilerine uyuşturucu konusunda bilgiler verildi.

 

          Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) görevlisi İrfan Gülkan tarafından Samsat İmam Hatip lisesi ile Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine uyuşturucu konusunda bilgiler verildi.

 

          Uyuşturucunun ne olduğu, vücutta yaptığı tahribatlar, uyuşturucunun zararları, korunma yolları, kimlerin uyuşturucu işe uğraştıkları, neden gençliği hedef seçtikleri gibi konularda bilgiler verilerek, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı ve broşürler dağıtıldı.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, konu hakkında farkındalık yaratmak ve dikkatli olunması için gençlere açıklayıcı bilgiler verildiğini ifade etti.

 

          Samsat İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır, "Gençliğinin içinde bulundukları yaş dönemi itibariyle merak ve eğilim yüksek orandadır. Bu gençlerimizi bilinçlendirerek zararlı alışkanlıklardan uzak tutmanın yollarını aramaktayız. İlçemizde böyle bir sorun olmamakla birlikte uyarı ve önlem noktasında bilinçlendirme çalışmaları ve iç görü kazandırma amaçlanmaktadır. Bizim görevimiz sadece suçluları yakalamak olmayıp, suçun önlenmesi için çeşitli projeleri hayata geçirerek toplumun huzurunu temin etmektir. Bu çalışmamızda emeği geçen Emniyet Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan ilgililerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 19 Aralık 2014 13:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri