Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI

         Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kaymakam Kürşad Atak, köy gezilerine başladı.

 

          Kaymakam Kürşad Atak, bazı daire amirleri ile birlikte başlattığı köy gezileri programına Taşkuyu ve Çiçek köyleri ile başladı.

 

          Kaymakam Atak, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşın daha da refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için gerekirse ilçeyi adım adım gezeceklerini, ulaşılmayan vatandaş bırakılmayacağını ifade etti.

 

          Taşkuyu ve Çiçek Köylerini ziyaret eden Kaymakam Atak, muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinledi, yürüttükleri çalışmalara ilişkin onlara bilgi verdi.

 

          Gezi sırasında köylerdeki cami, kültür evi, okul ve diğer tesislerde incelemelerde bulunan Kaymakam Atak, yaptığı açıklamada, ''Her vatandaş bize ulaşma imkânına sahip olamayabilir. Ama biz tüm vatandaşlarımıza ulaşma imkânına sahibiz. Her vatandaşın bize ulaşamayacağını düşünerek köylerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunu, sıkıntıyı, eksikliği yerinde görmek elbette çok yararlı oluyor. Ziyaretler ayrıca devlet-vatandaş işbirliğini de güçlendiriyor. Bu vesile ile bizler de köylerimiz ve bağlılarını daha yakından tanımış oluyoruz. Önümüzdeki günlerde bütün köylerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz'' dedi.

 

          Gezi sırasında Suriye'den ilçemize gelen aileleri de ziyaret eden Kaymakam Atak, yabancı uyruklu kişilerin mutlaka kayıt altına alınması gerektiğini, bunun için vatandaşlarında hassasiyet göstermesini belirterek, bu ailelere gerekli yardımların yapılacağını, Türkiye Cumhuriyeti devletine yakışır bir tutum içerisinde olacaklarını ifade etti.

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 01 Aralık 2014 11:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri