Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT STADYUMU ÇAMUR DERYASINA DÖNÜYOR   
SAMSAT STADYUMU ÇAMUR DERYASINA DÖNÜYOR

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan ilçe stadyumu yağmurların yağması ile çamur deryasına dönüyor.

 

          Samsat Belediye Spor Kulüp Başkanı Halil Fırat, çok modern ve güzel bir stadyuma sahip olduklarını, ancak yağmurların yağması ile bu stadyumun kullanılamaz hale geldiğini belirterek, yetkililerin konuya el atmalarını istedi.

 

 

          Soyunma odalarında ısıtıcı bulunmadığını, oturmak için masa sandalye eksiği bulunduğunu, rakip takım odalarında perde bulunmadığını, camlarda korkuluk olmadığını da anlatan Başkan Halil Fırat, soyunma ve hakem odalarında tel örgünün olmamasının ise tehlike arz ettiğini belirtti.

 

          Adıyaman 1. amatör B grubunda mücadele ettiklerini ve geçen yıl iyi bir performans sergilediklerini belirten Fırat, "Gençliğimizi spora kanalize etmek istiyoruz. Ahlak çerçevesi içerisinde, centilmence spor yapmayı şiar edinmişiz. Samsat gençliği futbola çok yatkındır. Çok güzel bir stadyumumuz var ama bazı eksikliklerin olmasından dolayı bu güzellikten yeterince faydalanamıyoruz. Hakem ve soyunma odalarımız yeni olmasına rağmen kapılarında şişme olduğundan kapanmıyorlar. Hakem ve soyunma odalarının etrafı ve saha ile bağlantısı yağmur yağdığında su ve balçıkla dolmaktadır.Oyunca, hakem ve diğer görevliler mağdur olmaktadırlar. Bu alanda çevre düzenlemesi yapılması gerekiyor." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 13 Kasım 2014 13:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri