Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUZAFFER KARA'YI KAYBETTİK   
MUZAFFER KARA'YI KAYBETTİK

             Adıyaman-Gölbaşı Karayolu Atmalı Köyü mevkiinde Şükrü Vurar'ın kontrolündeki 44 KZ 588 plakalı araç ile Muzaffer Kara'nın kullandığı 02 FU 139 plakalı aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada Muzaffer Kara (44), M. Emin Tüfek (35), Osman Aytaş (32), Şükrü Vurar (50), Semra Vurar (26) ve kimliği öğrenilemeyen 1 kişi olmak üzere toplam 6 kişi hayatını kaybetti.

            Kazada Günay Vurar ve kızı Zahide Yağmur Vurar ise yaralandı. Yaralılardan Günay Vurar'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Zahide Yağmur Vurar'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

            Kazanın ardından Vali Halil Işık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Adıyaman’da Muhasebeci olarak görev yapmakta iken hayata gözlerini yuman Muzaffer Kara’nın cenazesi Adıyaman Ulu Camisinde kılınacak öğle namazını müteakip Adıyaman Belediye mezarlığında defnedilecektir.

EDİTÖR: Kıymetli dostum, aziz kardeşim, güler yüzlülüğün timsali Muzaffer… Seni özleyeceğiz ama sana gıpta ile bakmamakta elde değil. Son vazifelerini yerine getirmenin akabinde ve hizmet edebilmenin yolculuğundaydın. Ne mutlu sana. Samsat halkının başı sağ olsun.




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 Nisan 2007 06:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri