Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ SALİH FIRAT SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ SALİH FIRAT SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

          Adıyaman Ak Parti Milletvekili Dr. Salih Fırat, Samsat ilçesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

          İlk olarak Samsat Belediyesini ziyaret eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, burada Belediye Başkanı Yusuf Fırat'tan ilçenin sorunları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

          İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan ve bazı il genel meclis üyeleri ile birlikte Samsat Kaymakamlığını ziyaret eden Milletvekili Fırat, Samsat ilçesine yeni atanan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

          Burada bir açıklama yapan Fırat, Samsat ilçesinin sorunları ile daha yakından ilgileneceklerini, özellikle sulama suyu ve Sahabe Safvan b. Muattal kabrinde yürütülen projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışacaklarını kaydetti.

          Fırat, "Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Öncelikle bütün halkımızın bu mutlu gününü kutluyorum. Sayın Kaymakamımızı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Samsat ilçesinin sorunlarını el birliği ile çözmeye çalışacağız. Biz milletvekilleri olarak bu anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız." dedi.

          Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada Milletvekili Salih Fırat'ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

          Kaymakam Atak, "Samsat'a kısa bir zaman önce atandım. İnsanların sıcaklığından buraya çok çabuk ısındık. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz ve diğer ilgili kişilerin desteği ile Samsat ilçesinin her yönden kalkınması için çalışacağız. Sayın Milletvekilimiz ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 03 Kasım 2014 11:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri