Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

           Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Samsat ilçesini ziyaret ederek, ilçe ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

 

          Vali Demirdaş'ı Hükümet Konağı önünde Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İl Genel Meclis Üyeleri ile kamu kurum ve kuruluş amirleri karşıladılar.

 

          Kaymakamlık Makamında Kaymakam Kürşad Atak'tan ilçede yürütülen faaliyet ve çalışmalar ile ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, Kaymakam Kürşad Atak'a Samsat ilçesinde göreve yeni başlamasından dolayı hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

          Vali Demirtaş ve beraberindekiler, Samsat İlçe Emniyet Amirliği için yaptırılan 20 dairelik lojman inşaatını gezerek ilgililerden bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Demirtaş, burada da Belediye Başkanı Yusuf Fırat'tan ilçe hakkında bilgiler aldı.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, "Sayın Valimizi ilçemizde görmekten dolayı mutlu olduk. Sayın Valimiz ilçenin kalkınması için yürüteceğimiz projelerimizde bizlere önderlik etmekte ve cesaretlendirmektedir. Nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 23 Ekim 2014 13:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri