Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN VALİSİ SAHABE CAMİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU   
ADIYAMAN VALİSİ SAHABE CAMİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

          Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Sahabe camisi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

 

          Samsat ilçesi sınırlarında bulunan Sahabe Safvan b. Muattal türbesi yanında inşa edilen cami ve diğer inşaatları gezerek incelemelerde bulunan Vali Demirtaş'ı Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve bazı daire amirleri karşıladılar.

 

          İpakyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından finansmanı sağlanan ve Adıyaman Müftülüğü ile Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Gül Kokulu Topraklarda Sevgi Yeşersin' isimli proje kapsamında yürütülen cami, konferans salonu ve diğer donatıları içeren inşaatı inceleyen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yetkililerden bilgi aldı.

 

          Sahabe mevkisinde yürütülen projenin tamamlanması ile bölgede turizm hareketliliğinin artacağını ve vatandaşların daha rahat ve hijyenik bir ortamda ibadet etme, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanın yanında, doğal olarak bölge ekonomisine olumlu katkı sunulacağını ifade etti.

 

          Vali Demirtaş, "Bu proje ile bölgede bir hareketlilik sağlanacak, istihdam artacak, yöre insanının refah seviyesi yükselecek ve en önemlisi de ulusal birlik ve beraberlik duyguları pekişecektir. Umuyoruz ki, bölgenin turizm hareketliliği her yıl katlanarak artacak, bölgede farklı bir alan olan inanç turizmi ile bölgenin ekonomik ve sosyo - kültürel kalkınması sağlanacaktır." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Ekim 2014 05:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri