Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFAHRETTİN ÇELİK, KANAL 24 VE CAN ERZİNCAN TV'DE ŞİİRİNİ OKUDU   
FAHRETTİN ÇELİK, KANAL 24 VE CAN ERZİNCAN TV'DE ŞİİRİNİ OKUDU

          Kanal 24 ve Can Erzincan TV'nin İstanbul stüdyolarında canlı olarak yayınlanan "Biraz Şiir, Biraz Müzik" isimli programa katılan Samsatlı Yazar-Şair Fahrettin Çelik, okuduğu şiir ile beğeni topladı.

          25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında, İstanbul'da bulunan Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri nedeni ile Abdurrahman Tümer ve Recebiye Çataksezer'in hazırlayıp sundukları "Biraz Şiir, Biraz Müzik" isimli programa Adıyaman'dan konuklar davet edildi.

          İbrahim Harikases yönetimindeki Harfhane ekibinin yanı sıra Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, İl Kütür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, Gazeteci Yazar Gökhan Bayram ve Samsatlı Yazar-Şair Fahrettin Çelik katıldılar.

          Sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Fahrettin Çelik, katıldığı programda yayınlanan son kitabı olan "Suskun Dilim" isimli kitabından "Arada Bir" isimli şiirini okudu.

          Çelik, programda Adıyaman tanıtım günleri nedeni ile bir açıklama yaparak Sahabe Safvan b. Muattal ile ilgili bilgilerde aktardı.

          Çelik, program yapımcı ve sunucusu Abdurrahman Tümer'e iki kitabını, yine program yapımcı ve sunucusu Recebiye Çataksezer'e ise Samsatlı bayanların işledikleri, Sahabe figürünün işlendiği bakır saat hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Ekim 2014 07:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri