Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI   
SAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

           Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, öğrencilerin karne dağıtım törenine katılarak, heyecanlarını paylaştı.

 

          Samsat İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

 

          Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir ve Okul Müdürü Mitat Tepe ile birlikte öğrencilerin karnelerini dağıtan Kaymakam Sündük, öğrencilere birer adet kitap hediye ederek, tatilde en az haftada bir kitap okumalarını, kendilerine bir hedef koymaları ve bu hedefe ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalışmalarını istedi.

 

          Kaymakam Sündük "Bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmış olduk. Yeni yaptığımız binamızda, çok daha iyi şartlarda hizmet vermenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Okulumuz yeni, araç gereçlerimiz yeni, eğitim kadromuz noksansızdır. Öğrencilerimize düşün tek şey daha iyi çalışmak, belirledikleri hedefe ulaşmaktır. Verilen karnelerle ailelerin çocuklarının durumlarını öğrenerek, daha iyi bir başarı için gerekiyorsa yeni metotlar uygulamalılar. Devlet, çocuklarımızın kitap ihtiyacını karşılamaktadır. Köydeki öğrencileri merkeze taşımakta onların yemek ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her türlü olarak sunulmaya çalışılmaktadır. Öğrenci, aile ve okul işbirliği ile daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 Haziran 2014 06:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri