Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MERKEZ İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ AVRUPA' YI GEZDİLER   
SAMSAT MERKEZ İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ AVRUPA' YI GEZDİLER

           Avrupa Birliği  ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans’a bağlı Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Comenius /Okul Ortaklıkları Programı kapsamında Finlandiya'yı gezdiler.

          Samsat Merkez İlkokulu’nun yürüttüğü  Türkçe adı Sağlıklı Bireyler olan “Healthy Citizens” adlı proje toplantısı için Finlandiya’nın Naantali şehrinde yapılan comenius toplantısına katıldılar.

          Okul Müdürü Ramazan Günaydın ve öğretmenler  Mehmet Karaboğaz, Mustafa Koçoğlu, Şükrü Aydın ve Abidin Tekdal'ın katıldığı gezide dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birini uygulayan Finlandiya'nın eğitim ortamını yerinde görme fırsatı bulduklarını belirten Samsat Merkez İlkokulu Müdürü Ramazan Günaydın, çok yaralı bilgiler edindiklerini ifade etti.

          Aynı zamanda proje koordinatörü olan Günaydın, "Tüm öğretmenlerimizi proje kapsamında yurt  dışına  götürme imkanı bulduk. Oradaki eğitim sistemi ve ortamını yerinde görme fırsatı yakaladık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin diğer ülkelerin öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yaptıkları proje çalışmalarında önemli deneyimler  kazanarak, ülkemizi en iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Proje, özellikle ülkemiz  ve Adıyaman’ın tanıtımına büyük katkı sağladı. Bu tür eğitim kalitesini arttırıcı çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.

 

 

                                             




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 May 2014 13:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri