Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLER EĞLENCEYE DOYDULAR…   
SAMSATLI OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLER EĞLENCEYE DOYDULAR…

            Samsat ilçesinde  okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve önemi konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla gösteri düzenlendi.

          Bu gösteriler kapsamında düzenlenen okul öncesi şenlikleri ile öğrencilerin eğlendirilmesi,  onların sosyal zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunulması gibi amaçlarla Samsat Anaokulu Koordinatörlüğü’nde Samsat’ta Palyaço ve Animasyon Ekibi tarafından gösteri düzenlendi.

          Samsat Kaymakamlığı Kültür Merkezinde sunulan ve Samsat Anaokulu tarafından organize edilen gösteriyi Samsat’taki tüm anasınıfı öğrencileri, öğretmenler ve veliler izledi. Gösteri öncesinde Samsat Anaokulu önünde toplanan tüm öğrenciler palyaço ve müzik eşliğinde Samsat ilçe merkezini yürüyüşle gezerek okul öncesinin önemi konusunda halkın dikkatini çekti. Gösteride İbiş Ortaoyunu, Palyaço, İllüzyon ve Ateş Gösterisi öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Anaokulu Müdürü Kadir Bilgiç; “Adıyaman Palyaço ve Animasyon Ekibi gerçekten beklentilerin üzerinde bir performans sergilediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin özellikle de Samsat gibi kırsal kesimde, köylerde yaşayan ve bu tür etkinliklerden mahrum kalan çocuklarımızın bir nebze olsun eğlenmelerine, gülmelerine katkı sunmak istedik. Benzer etkinliklere her yaşta önem verilmesi gerekir. Bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinlikleri sürdürmeyi planlıyoruz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 May 2014 12:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri