Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI…   
SAMSAT'TA HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI…

          Samsat ilçesinde Türkiye Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sonuçlandı.

          Bu yıl 4. sü düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final maçına Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

          Finale kalan Kaymakamlık Spor ile Zeynel Aslan İÖO. maçı normal sürede 4-4'lük beraberlikle neticelenince uzatmaya gidildi ve Zeynel Aslan İÖO. takımı 5-4'lük skorla şampiyon olmayı başardı.

          Daha önce belirlenen 3. olan Samsat İmam-Hatip Ortaokulu takımına kupasını Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, 2. olan Kaymakamlık Sporun kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir verirken 1. olan Zeynel Aslan İÖO'nun kupasını vermek üzere Samsat Kaymakamı İsmail Sündük davet edildi ancak Kaymakam Sündük Samsat'ta spora verdiği destek ve centilmen tutumu ile örnek bir sporcu olan Samsat Spor Teknik Direktörü Fedli Tepe'nin vermesini istedi.

          Eğitim Bir - Sen Samsat Şube Başkanı Mustafa Tepe burada yaptığı açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenen halı saha turnuvasının bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

          Tepe, "Amacımız, ilçemizde görev yapan kamu çalışanlarının bir araya gelmeleri ve kardeşlik duygusunun pekişmesini sağlamaktır. Bu anlamda hedefimize ulaştığımızı söyleyebiliriz. Turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, emeği geçen bütün kamu kurum ve kuruluşları ile bunların temsilcilerine, turnuvaya katılan takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 May 2014 12:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri