Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SEÇİME HAZIRLANIYOR   
SAMSAT SEÇİME HAZIRLANIYOR

          30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde geçmesi, uygulamalarda birlikteliğin sağlanması, yasal hükümlerin hatırlatılması amacıyla toplantı yapıldı.

 

          Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tanış, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kalaycı, Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürü Memet Korkmaz, siyasi parti ilçe başkanları ve Seçim Güvenliği Koordinasyon Komitesi üyeleri katıldılar.


          Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam İsmail Sündük, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımızın seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içerisinde, baskı altında kalmadan ve hiçbir yönlendirmeye maruz bırakılmadan kullanmalarını temin etmek amacıyla tedbirler alındığını ifade etti.


          Kaymakam Sündük, "Seçimler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Halkımızın özgür iradesini ortaya koymasının bir göstergesi olan seçimlerin ilçemiz genelinde bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzu ediyoruz. Seçim sürecinin ilçemizde huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için her türlü güvenlik önlemini de almış bulunuyoruz. Seçim sürecinde ilgili kanunu uygulamak herkesin görevidir. Seçim sürecinde gürültü ve çevre kirliliği konusunda da gerekli hassasiyet gösterilmelidir. Kamu çalışanları ve görevliler olarak her parti ve adaya eşit mesafede, adil bir yaklaşım sergilemek zorundayız." dedi.


          Yüksek Seçim Kurulunun kararlarının hatırlatılması ile devam eden toplantıda seçim güvenliği ve alınacak tedbirler anlatıldı. Toplantıya katılan siyasi parti temsilcileri ile görüş alış verişi yapılarak seçim sürecinde uyulması gereken kurallar konusunda mutabakat sağlanarak ortak kararlar alındı.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 18 Şubat 2014 08:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri