Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE-DER BAŞKANI HAŞİM UÇAR;   
SAHABE-DER BAŞKANI HAŞİM UÇAR;

          Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Samsat Sahabe-Der) Başkanı Haşim Uçar, Suriye'de insanların açlık ve sefaletten dolayı kan ağladığını belirterek, burada rahat uyumanın Müslüman'ca bir davranış olmadığını belirtti.

           Uluslar arası İnsani Yardın Derneği (İHH) tarafından yardımlar toplandığını hatırlatan Uçar, Samsat ilçesinden 25 ton civarında un ve kuru gıda yardımı yapıldığını belirtti.

           Samsat ilçesinde birçok sivil toplum kuruluşun bir araya gelerek İHH’nın yardım kampanyasına katıldıklarını ve topladıkları 25 ton civarında un ve kuru gıda yardımının bir tır ile Suriyeli Müslümanlara gönderildiğini ifade eden Uçar, kampanyaya yoğun ilgi gösteren Samsatlı hemşerilerine teşekkür etti.

           Samsat halkının her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu ifade eden Uçar, “Soğuk kış şartlarında savaş nedeniyle yaşam mücadelesi veren Suriyeliler zor koşullarda yaşıyorlar. Bizim burada rahat uyku uyumamız söz konusu olamaz. Dostluk ve kardeşliğin yoğun olduğu günler yaşıyoruz. Samsat şimdiye kadar olduğu gibi her zaman mazlumların yanında olmuştur. Suriye halkı sıkıntılar çekiyor, sıkıntıları bitene kadar Suriye halkının yanında olacağız. Samsat STK Platformuna dahil olan bütün sicil toplum kuruluşu ile siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 05 Şubat 2014 08:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri