Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI, KÖY OKULUNDA KARNE DAĞITTI   
SAMSAT KAYMAKAMI, KÖY OKULUNDA KARNE DAĞITTI

         Adıyaman'ın Samsat İlçe Kaymakamı İsmail Sündük bazı köy okullarına giderek öğrencilere karnelerini dağıttı.

 

Öğrencilerin bir yıl boyunca verdikleri emeklerin göstergesi olan karne sevincine ortak olan Kaymakam İsmail Sündük, karneleri ile birlikte öğrencilere kitap hediye ederek, tatilde kitap okumalarını ve bol bol dinlenmelerini tavsiye etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir ile birlikte Bayırlı, Bağarası ve Gölpınar İlkokullarını ziyaret eden Kaymakam Sündük şöyle konuştu: "Karne öğrencilerimizin ulaşmak istedikleri heyecanlarından bir tanesidir. Bu mutlu heyecanlarına bizde ortak olmak istedik. Bu karnelerde öğrenciler nasıl ki kendilerini değerlendirecek ve biraz daha çalışma gereği duyacaklarsa velilerde kendilerini sınayarak çocukları için yapabilecekleri fedakârlık ve özveriyi değerlendirmelidirler. Ben öğrencilerimize daha çok kitap okumayı tavsiye ediyor, iyi tatiller diliyorum."

 

Öğrencilerin derslik, araç gereç veya başka ihtiyaçlarının olmadığını kaydeden Kaymakam Sündük, İdare olarak eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını ifade ederek, öğrencilere düşün görevin sadece çok çalışmak olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 24 Ocak 2014 13:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri