Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA MİNİK ÇOCUKLAR GİYDİRİLDİ   
SAMSAT'TA MİNİK ÇOCUKLAR GİYDİRİLDİ

         Adıyaman ili Samsat ilçesi merkezi ve bağlı köylerinde bulunan anaokulu ve anasınıfları öğrencilerine giyim yardımı ile oyuncak yapıldı.

 

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) 2013 yılı mali destek programları kapsamında desteklenen 'Sağlam Kişiliğin Adresi; Okul Öncesi' isimli proje ile Samsat ilçesindeki bütün anasınıfı ve anaokulu öğrencilerine gocuk, pantolon, kazak ve ayakkabı ile oyuncak yardımı yapıldı.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve kamu kurum amirlerinin katıldığı bir törenle merkez ve köylerdeki okul öncesi öğrencilerine yapılan giyim yardımı ile sevinç yaşandı. Okul idaresi ve öğrenciler İpekyolu Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ederek, bu tür sosyal yardımların devam etmesini temenni ettiklerini ifade ettiler.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, proje kapsamında daha önce bütün sınıfların halıfleks ile döşendiğini, birer adet televizyon ve dizüstü bilgisayar alındığını, tanıtım materyalleri bastırıldığını ve öğrencilerin eğitimlerine katkı sunacak oyuncak ve kırtasiye desteği sağlandığını ifade etti.

 

Kaymakam Sündük yaptığı açıklamada, "Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen proje ile okul öncesi eğitimde okullaşmanın önemi kavratılmış, çocukların okulu sevmeleri sağlanmıştır. Eğitim alan çocuklarda fırsat eşitliğinin sağlanması bakımında da yapılan yardımları önemsiyoruz. Her çocuk mevsim şartlarına uygun olarak giyinebilecek ve hijyenik bir ortamda oyuncak ve diğer materyallerden faydalanabilecektir. İpekyolu Kalkınma Ajansı bu yıl iki okul öncesi projemizi destekledi. Bu duyarlılıktan dolayı ilgililere ve projeyi yürüten ekibimize teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz her projemizde olduğu gibi bu projelerimizde de desteklerini esirgememiştir. Sayın Valimize desteklerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz. Ayrıca İpekyolu Kalkınma Ajansı yetkilileri ve proje ekibine de teşekkür ediyorum.” dedi.


















Gönderen Editör, Perşembe, 09 Ocak 2014 07:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri