Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONUSUNDA BİLGİLER VERİLDİ…   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONUSUNDA BİLGİLER VERİLDİ…

         Adıyaman’ın Samsat ilçesinde "Ağız ve Diş Sağlığı" konusunda eğitim verilerek öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

 

Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda Adıyaman Ağız ve Diş Hastanesi diş tabipleri ve yardımcı elemanları tarafından ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak yapılan bilgilendirme toplantısında öğrencilerin konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

  

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, öğrencilere ücretsiz olarak diş macunu ve diş fırçası dağıtıldığını, ayrıca öğrencilerin konu hakkında bilgilendirildiğini belirterek, Adıyaman Ağız ve Diş Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

 

Eleştir, “Hiç şüphesiz ki en güzel yatırım geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan yardımdır. Sağlık ise ne olursa olsun ihmal edilmeyecek bir husustur. Besinlerimizi aldığımız, solunumun birinci aşaması olan ağız ve diş sağlığı bütün hastalıkların kaynağıdır. Bu nedenle ağız ve diş sağlığına azami derecede dikkat etmemiz gerekiyor. Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı ekiplerinin sosyal sorumluluk anlayışı içinde böyle bir faaliyet sürdürmeleri sevindiricidir. Çocuklarımızda diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması ve alışkanlık haline gelmesi için yürütülen bu çalışma yararlı sonuçlar doğuracaktır. Bilgilendirme toplantısında, diş fırçalanmasında yapılan hatalar, doğru diş fırçalama, diş fırçalamanın sağlığımıza olan etkileri gibi birçok konularda bilgiler verildi. Emeği geçen ilgililere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 03 Ocak 2014 14:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri