Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SPOR’LU GENÇLER SAMSATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER   
SAMSAT SPOR’LU GENÇLER SAMSATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

         Adıyaman 1. Amatör A Grubunda oynayan Samsat Belediye Spor’lu futbolcular, Adıyaman il merkezinde kurulu bulunan Samsatlılar Derneğini ziyaret ettiler.

 

Son haftaya kadar namağlup olarak gelen ve grup lideri olan Samsat Belediye Spor’lu futbolcular, grubun en iddialı takımları arasında gösterilen Adıyaman Belediye Spor’a karşı aldıkları mağlubiyet sonrasında, Samsatlılar Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Fahrettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.

 

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte maçı izlediklerini belirten Başkan Çelik, Samsat Spor’un sezon başından beri iyi bir performans izlediğini, centilmence mücadeleye devam ettiklerini ve güzel skorlar elde edildiğini belirterek, oyunculara teşekkür etti.

 

Çelik, “İlçemizin tek takımı olan Samsat Belediye Spor, gençlerimizin spora olan ilgisini arttırmakta, gençlerin önünü açmakta ve bizleri spor camiasında temsil etmektedir. Yani takımımız bizim göz bebeğimizdir. Her zaman takımımız yanında olacağız. Gençlerimizin sportmence tutumları ve iyi bir başarı çizgisi yakalamalarından dolayı kutluyorum. Kendileri derneğimizi ziyaret ederek bizleri mutlu etmişlerdir. Bundan sonra takımımızla daha sık bir araya gelmeye çalışacağız.” dedi.

 

Samsat Belediye Spor’lu futbolcular ile dernek yönetiminin bir araya geldikleri yemekte Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir’de hazır bulundular.

 

Kaymakam Sündük burada yaptığı açıklamada, Samsat Spor’lu gençlerin BAL Ligine çıkmaları için var güçleri ile mücadele ettiklerini belirterek, azim ve kararlılıklarından dolayı takım yöneticisi Fedli Tepe ve oyuncularına teşekkür etti.

 

Takımın iki alanda kendinden söz ettirmelerini istediklerini kaydeden Kaymakam Sündük, bunlardan birincisinin centilmenlik, ikincisinin ise başarı olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 05 Aralık 2013 09:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri