Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİNİKLER BÜYÜKLERE DERS VERDİLER…   
MİNİKLER BÜYÜKLERE DERS VERDİLER…

         Samsat Merkez İlköğretim Okulu 2 ve 3. sınıf öğrencileri çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla pankartlar taşıyarak, çevreyi temizlediler.

 

Yol boyunca pankartlarla çevreye mesajlar veren ilkokul öğrencileri, minik elleri ile yollardaki atıkları toplayarak adeta büyüklere ders verdiler.

 

Çevre konulu Hayat Bilgisi dersini uygulamalı olarak işleyen öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir ve öğretmenleri ile birlikte Hükümet Konağı bahçesindeki çöpleri toplayarak, pet kapaklarını ise engelli aracı olmak için ayrıca biriktirdiler.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, öğrencilerin duyarlı davranışları karşısında duygulandıklarını ve bilinçli bir neslin yetişiyor olmasının ise oldukça sevindirici olduğunu ifade etti.

 

Eleştir, “Sayın Kaymakamımız İsmail Sündük’ün talimatları ile çevre duyarlılığı için daha geniş bir çalışma başlatacağız. Bu kapsamda Sahabe mevkii, ana caddeler ile okul ve diğer kamu binalarının bahçe ve etrafını temizleyeceğiz. Amacımız ilçe geneline mesaj vererek kirlettiğimiz çevreyi yine kendimizin temizlediğini yansıtmaktır. Temizlemekten çok kirletmemenin önemini kavratmak istiyoruz. Bu gün 7-8 yaşındaki öğrencilerimiz çevre duyarlılıklarını ortaya koydular. Bizlere de adeta ders verdiler. Minik öğrencilerimizi ve onları yönlendiren öğretmen arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 05 Aralık 2013 09:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri