Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLER UYUŞTURUCU KONUSUNDA UYARILDI   
SAMSATLI ÖĞRENCİLER UYUŞTURUCU KONUSUNDA UYARILDI

          Adıyaman'ın Samsat ilçesinde eğitim gören lise öğrencileri madde bağımlılığı konusunda bilgilendirildi.

 

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Samsat İlçe Emniyet Amirliği'nin ortaklaşa düzenledikleri eğitim çalışması ile genç nüfusun madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesi konusunda bilgiler verildi.

 

Samsat Konferans Salonu'nda verilen eğitim çalışmasını Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları İrfan Gülkan ve Fatih Şanlı verdi.

 

Görsellerle desteklenen konulardan, uyuşturucu maddenin nedir, nasıl bulaşır, tedavi yöntemleri ve işin hukuki boyutunun anlatıldığı konferansı öğrenciler ilgi ile izledi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, öğrencilerin davranış ve tutumlarına olumlu katkı sağlayan bu tür eğitimlerin yararlığı olduğunu belirterek emniyet mensuplarına teşekkür etti.

 

Eleştir, "Güvenlik güçlerimizin çarpıcı fotoğraf ve videolarla desteklenen, öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan korunması bakımından verilen bilgiler öğrenciler üzerinde olumlu etki yapmaktadır. Öğrencilerimizi her alanda eğitmek, hayata dair her türlü bilgileri vermek ve yaşama hazırlamak istiyoruz. Bunun için de gerekirse farklı kurumlardan destek alma durumundayız. Emniyet Teşkilatının hazırlamış oldukları bu sunumu öğrencilerimiz titizlikle izlediler. Faydalı olduğuna inanıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 28 Kasım 2013 12:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri