Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİ İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ   
SAMSATLI ÖĞRENCİ İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ

          Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Seçimleri çerçevesinde Halk Eğitim Merkezinde seçimler yapıldı.

 

Seçimler için düzenlenen törenler, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Çoban’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı ve ardından seçimlere geçildi.

 

Adıyaman merkez ve ilçelerden gelen idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapılan seçimlerde Divan Başkanlığına Evren İnan, Divan Kurulu üyeliklerine ise Yusuf Öntürkler ve Mehmet Sevim seçildiler.

 

2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılı İl Merkez Öğrenci Meclisi Başkanlığı için 19 aday yarıştı. Bu adaylardan Samsat İlçesi Samsat İmam Hatip Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Abdulkadir Karakuş en çok oyu alarak İl Meclis Başkanı olarak seçildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, demokrasinin daha iyi kavranması bakımından önemli olan bu seçimlerde Samsat ilçesinden bir öğrencinin il meclis başkanlığına seçilmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

 

Eleştir, “Okul Meclisi seçimlerinde ilçemizde yapılan seçimlerde birinci olan Samsat İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdulkadir Karakuş, il genelinde yapılan seçimlerde de seçimi başarı ile tamamlamış ve İl Öğrenci Meclisi Başkanı olmaya hak kazanmıştır. Bir ortaokul öğrencisinin, lise öğrencilerini geride bırakarak öğrenci meclisi başkanı seçilmesi de aynı şekilde manidardır. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyor, başarılı çalışmalar yürütmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 27 Kasım 2013 13:26, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri