Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLER PROFESYONEL TİYATRO SERGİLEDİLER   
SAMSATLI ÖĞRENCİLER PROFESYONEL TİYATRO SERGİLEDİLER

                Samsat ilçesinde Merkez İlköğretim Okulu ve Samsat Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü çerçevesinde tiyatro gösterisi sundular.

              Sabah Merkez İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından ve öğleden sonra Samsat Lisesi tarafından Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda “İşgal Altın” isimli eseri sahnelediler.             İzleyicilerden bol bol alkış olan öğrenciler profesyonel sanatçıları aratmadı.

              Tiyatro gösterisini Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Jandarma Komutanı Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler izledi.

                Kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Kaymakam Mahmut Kaşıkçı öğrencilerin sahne performansını çok beğendiğini belirterek, öğrencileri tebrik etti. Kaymakam Kaşıkçı “Milli ve manevi duyguları yansıtan bilgilerin görsel olarak sunulması öğrencilerin zihninde olumlu izlenim bırakacaktır. Çanakkale, Türk Milli mücadelesinin kutsal destanı ve bizim kutsal değerimizdir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Mart 2007 14:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri