Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI İSMAİL SÜNDÜK OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ…

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat ilçesinde yapımı devam eden iki okul inşaatını gezerek ilgililerden bilgi aldı.

 

Samsat ilçesi Uzuntepe köyünde ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelen eski okul binasının yıkılarak yerine 8 derslikli bir okul inşaatı ve Samsat ilçe merkezinde 8 derslikli merkez imam hatip okulu inşaatını gezen Samsat Kaymakamı İsmal Sündük, ilgililerden inşaat ile ilgili bilgiler aldı.

 

İnşaatların zamanında bitirilmesi hususunda firma yetkililerine uyarıda bulunan Kaymakam Sündük, proje ve ihale dokümanlarında belirtilen hususlara harfiyen uyulmasını vurguladı.

 

Samsat Kaymakamlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce imzalanan ve Vali Mahmut Demirtaş’ın onayladığı protokol gereği, söz konusu iki okulun Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırıldığını ifade eden Kaymakam Sündük, bu iki okulun tamamlanması ile bina açısından yeterli hale gelerek, normal standartların yakalanacağını belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “İlçemize kazandırılacak bu iki okul Sayın Valimizin Mahmut Demirtaş’ın özel çabaları ile meydana geldi. Bu okullar ilçemizin eğitim kalitesine katkı sunacaktır. Çünkü eğitim için fiziksel ortamın uygunluğu, başarını için önemli bir faktördür. Okul inşaatlarını sık sık gezerek yürütülen çalışmaları inceliyoruz. Bu inşaatların zamanında tamamlanması hem bizleri memnun edecek, hem de firmaların mağdur olmamasını sağlayacaktır. Kalan sürede inşaatları tamamlamanın mümkün olabileceğini düşünüyoruz. Tabi ki bu daha çok çalışma ile mümkün olabilecektir.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 02 Ekim 2013 08:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri