Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKUŞTEPE KÖY İÇİ YOLLARI KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE DÖŞENDİ…   
KUŞTEPE KÖY İÇİ YOLLARI KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE DÖŞENDİ…

        Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Kuştepe köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşendi.

 

Samsat ilçesinde bütün köylerin tamamının zaman içerisinde kilitli parke taşı ile döşenmesinin planlandığını belirten Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Yarımbağ ve Uzuntepe köylerinden sonra Kuştepe köy içi yollarının kilitli parke taşı ile döşendiğini açıkladı. 

 

Yapılan ihale kapsamında kilitli parke taşı, kum çakıl ve çimento alımlarının yapıldığını ve yapım işinin firmaya yaptırıldığını belirten Kaymakam Sündük, Kuştepe köyünde 1.250 metrekarelik alana parke döşendiğini belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “İlçemizde kanalizasyonu tamamlanan köylerimize kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları yapıyoruz. Yarımbağ ve Uzuntepe köylerimizden sonra üçüncü köyümüz olan Kustepe köyünde de parke çalışmasını tamamladık. Köylerimize kilitli parke taşı döşeyerek, güzel ve temiz bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile köylerde yaşayan vatandaşlarımız ile şehirde yaşayan vatandaşlarımızın yaşantılarındaki farklılıkları en aza indirmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 30 Eylül 2013 11:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri