Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKIRMACIK KÖY YOLU ASFALTLANDI…   
KIRMACIK KÖY YOLU ASFALTLANDI…

           Samsat ilçesi Kırmacık köy yolunun ikinci kat asfaltla kaplandığı bildirildi.

 

Daha önce asfalt olan, ancak zaman içerisinde bozulan Kırmacık köy yolunun İl Özel İdaresi ekiplerince asfaltlandığı bildirildi.

 

Samsat Kaymakamı İsmail Sündük konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2013 yılı İl Özel İdaresi asfalt programına alınan 5 kilometrelik Kırmacık köy yolunun ikinci kat asfalt kaplandığını belirtti.

 

İl Özel İdaresi ekiplerinin kısa bir sürede Kırmacık yolunu tamamladıklarını belirten Kaymakam Sündük, 2013 yılında ağırlıklı olarak köy içi parke döşene ve kanalizasyon sistemi kurma çalışmaları yürüttüklerini, bozulmuş olan Kırmacık yolunun İl Özel İdaresince yapılmasının ise memnuniyet verici olduğunu söyledi.

 

Kaymakam Sündük, “Hiçbir köy yolumuzda ciddi bir sıkıntı bulunmamaktadır. İl Özel İdaresince Kırmacık koyumuz ikinci kat asfaltlandı ve diğer köy yollarımızda yama çalışmaları yapıldı. Kalan köy yollarımızda da yama çalışması yapılması planlanmaktadır. Böylece bütün köy yollarımızda sıkıntı bitecektir. Sorunlarımızın giderilmesine bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere İl Özel İdaresi yetkili ve çalışanları ile diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Eylül 2013 09:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri