Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TAKİ OKULLAR PIRIL PIRIL…   
SAMSAT’TAKİ OKULLAR PIRIL PIRIL…

         Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan okulların bazıları bakım onarımdan geçirildi, bazılarına ise malzeme desteği sağlandı.

 

İl Özel İdaresince okul bakım onarım giderleri için Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğine gönderilen ödenekle, ilçe merkezi ve bağlı bazı köylerde bakım, onarım ve boya çalışmaları yapıldığı ve yeni eğitim öğretim yılı başında bütün okulların elden geçirildiği bildirildi.

 

Konu ile ilgili olara bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, çalışmalar kapsamında; Samsat Lisesi dış cephe boyası ve onarımının yapıldığı, Samsat İmam Hatip Lisesi onarım işi ile iç ve dış cephelerinin boyattırıldığı, Bayırlı Köyü Okulu engelli merdiveni yaptırıldığı, Gölpınar İlkokulu pencere yapım işi ve Doğanca Köyü İlkokulu kapı ve pencere yapım işlerinin yapıldığı, diğer bütün okullara ise belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda elektrik, sıhhi tesisat, boya ve muhtelif inşaat malzemesi yardımı yapıldığını belirtti.  

 

Kaymakam Sündük, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan önce okulların fiziki durumlarının iyileştirilerek, okullardaki inşaat işlerinin tamamlandığını, öğrencilerin rahatsız edilmeden eğitimlerini sürdürdüklerini ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Yaz tatilinde İl Özel İdaresinden ödenek aktarımı oldu. Bizlerde yaz tatilini değerlendirerek okullarımızda yapılması gereken tadilat ve boya çalışmalarımızı tamamladık. Bütün okullarımıza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği cins ve miktarlarda malzeme desteği sağladık. En önemli önceliklerimiz arasında bulunan eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yıl içerisinde de yapılması gereken çalışmaları yürüterek daha iyi bir eğitim için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Eylül 2013 09:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri