Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN BÜTÜN KÖY YOLLARI ELDEN GEÇİRİLDİ...   
SAMSAT’IN BÜTÜN KÖY YOLLARI ELDEN GEÇİRİLDİ...

          Adıyaman’ın Samsat ilçesindeki bütün köy yollarında yama çalışması yapılarak kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması için önlem alındı.

 

Samsat ilçesinde daha önce KÖYDES ve İl Özel İdaresi programları kapsamında asfaltlanan 16 köy yolunda zaman içerisinde oluşan çukurlar ve meydana gelen bozulmaların giderilmesi için yama çalışması başlatıldığı bildirildi.

 

Samsat Kaymakamlığının talebi üzerine İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan yama çalışmaları ile okulların açılması ve kış aylarının yaklaşması ile birlikte öğrenci ve vatandaşların mağdur olmaması için bozuk olan hiçbir köy yolunun bırakılmadığı belirtildi.

 

İlk kez bütün köylerin bir anda bakım onarımdan geçilmesi için onlarca kamyon yama malzemesi kullanıldığı ve ekiplerin hafta sonları bile çalıştıkları kaydedildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, kış aylarında ilçe içinde ulaşılamayan yerleşim yerinin bırakılmaması ve özellikle taşıma kapsamındaki öğrencilerin mağdur olamaması için önlemler aldıklarını belirterek bu kapsamda bütün köy yollarının onarıldığını ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Geçmiş yıllarda yapılan bazı köy yollarında bozulmaların meydana geldiği muhtarlarımız tarafından idaremize iletilmiş ve tarafımızda da tespitler yapılmıştır. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve İl Özel İdaresi yetkililerinin destekleri ile bütün köy yollarımız elden geçirerek onarımdan geçirildi. Yol çalışmalarının daha kaliteli ve daha az maliyetle yapılabilmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz özveri ile çalışarak akşam geç saatlere kadar, hatta hafta sonları da çalışarak kısa sürede büyük bir iş başardılar. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 13 Eylül 2013 13:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri