Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA OKULLAR EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLANIYOR…   
SAMSAT’TA OKULLAR EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLANIYOR…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

 

İl Özel İdaresince okul bakım onarım giderleri için Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğine gönderilen ödenekle, ilçe merkezi ve bağlı bazı köylerde bakım, onarım ve boya çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

 

Çalışmalar kapsamında; Samsat Lisesi dış cephe boyası ve onarımının yapıldığı, Samsat İmam Hatip Lisesi onarım işi ile iç ve dış cephelerinin boyattırıldığı, Bayırlı Köyü Okulu engelli merdiveni yaptırıldığı, Gölpınar İlkokulu pencere yapım işi ve Doğanca Köyü İlkokulu kapı ve pencere yapım işlerinin yapıldığı belirtildi.

 

Bunun yanında bütün köy okulların elektrik ve su tesisatlarının gözden geçirildiği, çatı onarımlarının yapıldığı, bazı okul bahçelerine kilitli parke taşı döşendiği ve boya ile diğer inşaat malzemeleri taleplerinin karşılandığı belirtildi.

  

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan önce okulların fiziki durumlarının iyileştirilerek, öğrencilerin mağdur edilmeden eğitime hazır hale getirileceğini söyledi.

 

Kaymakam Sündük, “Eğitim bizim önceliklerimiz arasında bulunan bir konu. Çocuklarımızsın daha iyi bir eğitim almaları için bütün imkanları kullanmak zorundayız. Okullar açılmadan önce bütün okullarımızı elden geçirerek imkanlar ölçüsünde iyileştirme çalışmaları yapmaktayız. Yapılan 2 adet 8 derslikli modern okul binası ile birlikte eğitimde daha iyi bir noktaya geleceğiz. Öğrencilerimize daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için onlara ortam ve imkan hazırlamak bizim görevimizdir. Derslerine çok çalışmak ise öğrencilerimize kalıyor.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Ağustos 2013 10:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri