Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU   
SAMSAT KAYMAKAMI HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

         Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaymakam Sündük, ziyaret ettiği Samsat Devlet Hastanesi’nde Sağlık Müdürü Dr. Yakup Polat ve Hastane Müdürü Ramazan Öztürk’ten bilgiler aldı.

 

Ziyaret kapsamında sağlık personeli ile bir araya gelen Kaymakam Sündük, onların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, onların daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için atılması gereken adımların atıldığını belirtti.

 

Kaymakam Sündük yaptığı açıklamada, sağlık kuruluşlarına başvuran vatandaşların sıkıntı içerisinde olduklarını ve yakınları hasta olan kişilerin duygusal bir ruh hali içerisinde olduklarını belirterek, sağlık çalışanlarının güler yüzlü ve sabırlı davranmaları gerektiğini belirtti.

 

Samsat Devlet Hastanesi’nde ihtiyaca cevap verebilecek personelin bulunduğunu, 112 Acil Servis hizmetlerinde titiz davranıldığını, temizlik ve hijyen konusunda gerekli hassasiyetin gösterildiğini ve personelin görevlerinin bilincinde olduğunu belirten Kaymakam Sündük, sağlıkta dönüşüm ve daha iyi hizmet verilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

 

Kaymakam Sündük, “Son zamanlarda sağlık alanında yapılan iyileştirmeler ve yürütülen projelerle zaruri hizmetlerin ötesinde, ileriye dönük sağlık sisteminin sorgulanması ve doğru yöne yönlendirilmesi ile önemli ölçüde değişim yaşanmıştır. Verimlilik arttırılmış, vatandaşlara birinci sınıf vatandaşlık yaklaşımı ile hizmet sunulmaya başlanmıştır. Samsat ilçemizde birkaç yıl önce bir veya iki doktor ile hizmet verilmeye çalışılırken, bu gün onun üzerinde doktor, yetecek sağlık personeli, diş tabibi, uzman doktorlarla hizmet verilmektedir. Bu hizmetler bile yeterli görülmeyip, daha modern bir hastane yapılması için çalışmalar başlatılmıştır. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Vatandaş odaklı hizmet sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 Ağustos 2013 11:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri