Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI İŞADAMI MEMLEKETİNE GIDA YARDIMI YAPTI   
SAMSATLI İŞADAMI MEMLEKETİNE GIDA YARDIMI YAPTI

        Samsatlı işadamı Halil Fırat, memleketi olan Samsat ilçesinde 1.200 aileye bulgur dağıttı.

Adana ilinde lpg dönüşüm sistemleri alanında ticari faaliyetlerini sürdüren Samsatlı işadamı Halil Fırat, memleketi olan Samsat ilçesindeki fakir vatandaşlara yardım yaparken, hemşerilerinin bayramlarını kutladı.

 

Memleketinde bulgur dağıtma işini her sene arttırarak tekrarlayan Fırat, bulgur dağıtma işinin vesile edilerek hemşerileri ile hasret gidermeye çalıştığını belirtti.

 

Özellikle Adıyaman ile ilgili, Adana'daki çeşitli sosyal, kültürel ve yardımlaşma faaliyetlerinde adından söz ettiren İşadamı Fırat, Samsat ilçesinde yaşayan vatandaşların yalnız bırakılmaması gerektiğini, yapılacak yatırım ve yardımların bu bölgeye yapılması gerektiğini kaydetti.

 

Fırat, “Her nerede yaşarsak yaşayalım, memleketimiz Samsat’tır. Ailemiz, dostlarımız, arkadaşlarımız bu topraklarda yaşamaktadır. Her bayram mutlaka şirin ilçemize gelerek özlem gideriyoruz. Doğup büyüdüğümüz bu topraklardan kopmamız mümkün değil. Bu nedenle burada yaşayan kardeşlerimiz ile ilişkilerimizi sürekli sıcak tutuyoruz. Bu bölge insanının doğup büyüdükleri yurtlarında doymaları, iş sahibi olmaları ve yardıma muhtaç olmamaları en büyük temennimizdir. Ancak bu sağlanıncaya kadar kendi içimizde yardımlaşmalı, bir birimize destek olmalı, biraz varlıklı insanların fakir hemşerilerine yardımcı olmaları kaçınılmazdır. İşte bu duygularla hiçbir ayrım gözetmeksizin Samsat ilçesinde yaşayan kardeşlerimize yardım yapmayı planladık. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 07 Ağustos 2013 07:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri