Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANINDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI   
AK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANINDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

        Ak Parti Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, yayınladığı mesajla Samsatlı hemşerileri ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

         

Ramazan Bayramı öncesinde bir mesaj yayınlayan İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, İslam aleminde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bayramı karşıladığımız bu günde, bütün dünyada vatanlarının bağımsızlığı için mücadele eden Müslümanların bayram sevinci yaşaması temennisinde bulundu.

 

Aslan, “Bayramlar barışın tesisi için var olan müstesna günlerdir. Kültür ve inanç değerlerimiz çerçevesinde kutlayacağımız bu bayramda da milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirecek etkinlikler yapılmalı, bu anlamla bir birimize dua etmeliyiz. Otuz günlük oruç farzının edasından sonra bir kutlu bayrama daha değerli Samsatlı hemşerilerimle birlikte ulaşmanın heyecanı ile içerisindeyiz. Bu heyecan ve manevi güçle bayramlarımızı büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte, küskünlükleri geride bırakarak, geleceğe umutla bakabilmeye vesile etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün Samsatlı hemşerilerim ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, yakın tarihte aramızdan ayrılanlara rahmet diliyor, bayramın İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 07 Ağustos 2013 07:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri