Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN UZUNTEPE KÖYÜNE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENDİ…   
SAMSAT’IN UZUNTEPE KÖYÜNE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENDİ…

          Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Samsat’ın en büyük köyü olan Uzuntepe köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşendi.

 

Samsat ilçesinde kanalizasyonu yapılan köylerin tamamının zaman içerisinde kilitli parke taşı ile döşenmesinin planlandığını belirten Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Uzuntepe köyünde yapımı tamamlanan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Yapılan ihale kapsamında kilitli parke taşı, kum çakıl ve çimento alımlarının yapıldığını ve yapım işinin firmaya yaptırıldığını belirten Kaymakam Sündük, Uzuntepe köyünde 7 bin metrekarelik alana parke döşendiğini belirtti.

 

Kaymakam Sündük, “İlçemize ayrılan ödenekleri en iyi bir şekilde kullanarak, az maliyetlerle daha çok iş yapmanın gayreti içerisindeyiz. Daha önce Yarımbağ köyümüze kilitli parke döşedik. Şimdi de en büyük köyümüz olan Uzuntepe köyümüze parke taşı döşedik. Zaman içerisinde bütün köylerimize kilitli parke taşı döşeyerek, güzel ve temiz bir görünüme kazandırılmasını amaçlıyoruz. Kanalizasyonu yapılan köylerimizde parke döşenmesini planlıyoruz. Bu şekilde umuyoruz ki, birkaç yıl içerisinde kanalizasyon ve parkesi yapılmayan köy kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın bu çalışmalarımızdan memnun kalmaları bizleri mutlu ediyor. Gerek kaynak temini ve gerekse de ihtiyaç duyulan her konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimiz, Özel İdare yetkilileri ve ilçemizde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 29 Temmuz 2013 12:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri