Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAKDAMAR KÖYÜ'NE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULDU…   
AKDAMAR KÖYÜ'NE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULDU…

         Adıyaman'ın Samsat İlçesi'ne bağlı Akdamar Köyü'ne kanalizasyon sistemi kurulması ile ilgili çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

 

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2013 yılı KÖYDES programı kapsamında Akdamar Köyü'ne kanalizasyon sisteminin yapılarak, faaliyete geçirildiği belirtildi.

 

Akdamar köyündü incelemelerde bulunan Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, KÖYDES ödeneklerinin en etkin bir şekilde kullanıldığını, vatandaşların çağdaş normlara göre yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla gerekli altyapı ve üstyapı hizmetlerin tamamlanması için çalıştıklarını belirtti.

 

Kaymakam Sündük, "Bu yılın başında KÖYDES programına kanalizasyon ve köy içi yolların kilitli parke taşı ile döşenmesi işlerini teklif etmiştik. Daha önce bazı köylerimize toplulaştırma çalışmaları kapsamında kanalizasyon döşendi. Bir köyümüze ise İl Özel İdaresi tarafından kanalizasyon düşendi. Bizler de ilçemize ayrılan ödeneklerle kalan köylerimize kanalizasyon sistemi kuracağız. Kanalizasyonlardan sonra ise kilitli parke döşenmesi çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Akdamar köyümüzde döşenen kanalizasyon sistemi 500 kişilik fosseptik arıtma kapasiteli olup, bin 550 metre uzunluğunda boru hattı döşendi. Kanalizasyon sistemini çağdaş yaşamın bir gereği olarak görüyoruz. Bu çalışmalarımızda inanıyoruz ki, köylerimizde daha sağlık bir yaşam sürülecektir." dedi.

 

Kanalizasyon sistemi çalışmalarını yerinde gören Kaymakam İsmail Sündük, zaman geçirilmeden meskenlerden ana borulara bağlantıların yapıldığını, köy halkının bu anlamdaki mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini ve bu çalışmaların devam edeceğini belirterek, Samsat ilçesine gelen yatırımlardan dolayı başta Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 26 Temmuz 2013 13:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri