Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ YEMEKLERİYLE VATANDAŞLARA MİSAFİR OLUYORLAR   
AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ YEMEKLERİYLE VATANDAŞLARA MİSAFİR OLUYORLAR

         Samsat Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kadın Kolları İlçe Başkanı Zeliha Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayında vatandaşları iftar saatinde ziyaret ediyorlar.

 

Kendi yemeklerini yanlarına alarak, hediye paketleri ile birlikte fakir, özürlü ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, fakir vatandaşlarla birlikte iftar açarak, onların sıkıntılarını dinliyorlar.

 

Samsat Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeliha Karakuş yaptığı açıklamada, sadece Ramazan ayında değil, sürekli özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç kişilerin dertleri ile dertlendiklerini, onların sıkıntılarını paylaştıklarını ve imkanlar ölçüsünde onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Karakuş, “Partimizi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, siyaseti halk için yapmasıdır. Her çabamız halkımızın huzur, mutluluk ve refahı içindir. Toplumun dezavantajlı grupları arasında bulunan yaşlı ve engelli bayanlara gerekli özen ve hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Ramazan ayında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte tespit ettiğimiz aileleri evlerinde ziyaret ederek onlarla birlikte aynı sofrada iftar açıyoruz. Onların mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bundan sonraki zamanlarda da ayanı duyarlılıkla çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 25 Temmuz 2013 11:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri